Blogovi korisnika Stolarska radionica Forum Chat korisnika Poslovi u radionici Galerije korisnika 
index
Na zapadu ništa novo
13-Aug-10, čitanja: 781, metabo, ukupno ocena:8
Tekst je :

Super
Solidan
Dobar
Onako
Nije neki

Malo sam se odmarao ovih dana. Dugo sam čekao da ukinu vize pa da se dam u putovanje prema zapadnim destinacijama. Slovenija je bila odrednica za ovo leto. Malo sam bio na Bledu, malo sam obilazio tazbinu u Ptuju i Domžalama.

Utisci? Sve je isto, samo njega nema. Infrastruktura je sjajna, čistoća zavidna, usluga fenomenalna, dobrodošlica na svakom koraku i tu je kraj. Razlika u odnosu na Srbiju kao i pre 20 godina. Problemi kao kod nas. Nezaposlenost, male plate (cene su kao kod nas i veće), "mutibarići" svuda. Malo sam bacio pogled i na alate. Kineske robe na svakom koraku, samo u malo većem asortimanu. Merkur ima istu robu kao ovde. Merkator je najskuplji, Jelen pivo na rafovima, ali i LAŠKO :). Krempite sa Bleda su za priču (prevazišle su i one iz Samobora). Sa benzinom sa Petrol pumpi sam imao manju potrošnju za 1l. Napravio sam i "veliki" servis, sa zamenom zadnjeg lonca i vodene pumpe, za 340 ojrića. I sve to na samo 5 sati od Bgd!

Da li sam rekao zbogom Kopaoniku? NE. Da li sad više želim da uđemo u EU? NE, sasvim dovoljno je i ukidanje viza. Da li želim red kao u EU? DA! I to pod hitno. Samo, to ipak zavisi samo od nas.Komentari na tekst
Nema komentara na tekst.

Ostavite komentar na tekst

Vaše ime:

Vaš email (neće se prikazati):

Vaš komentar:


Registrujte se
Аko želite da se i vaš blog nađe na sajtu, morate se registrovati. To možete učiniti ovde.

Prijavite se
Vaš email:

Lozinka: