Blogovi korisnika Stolarska radionica Forum Chat korisnika Poslovi u radionici Galerije korisnika 
index
Čime se bavim ...
17-Aug-10, čitanja: 917, Bojan, ukupno ocena:3
Tekst je :

Super
Solidan
Dobar
Onako
Nije neki

Ako nekog zanima čime sam se bavio, u šta čisto sumnjam :) , evo malo pisanija - ne vezanog za stolariju. Naime, nakon nekoliko meseci pregovaranja, rešili vlasnici jednog restorana u Vieni da naprave sajt na Internetu - svesni mnogih prednosti istog.

Kako nisam bio lenj, išao sam na dinamičko kreiranje strana i mali, specijalizovani CMS (content management system). Možda mnogi smatraju da ovako nešto za ovakav jedan sajt nema potrebe, ali svaki rad na nekom sajtu je dobra vežba, kako za um, tako i za prstiće... :D

Ono što mi je dobro došlo za knjigu gostiju na tom sajtu je BB kod parser, koji sam napisao za ovaj blog ovde, i koji sasvim fino šljaka . :) :D :p ;)

Naravno, iz administracije je sve moguće menjati, dodavati, oduzimati, a ima i nekoliko administratora, koji mogu da rade na sajtu istovremeno.

Onome ko ne poznaje o kakvom se poslu radi, teško je objasniti da je stvarno iscrpljujuće praviti sajtove od nule. Moraš mnogo toga da držiš na oku, a ako si umoran, greške izlaze sa svih strana. No, kao i u svakom poslu, kad si pri kraju, i kad vidiš da je gotovo, odma ti je lepše. :)

Ali posle nedelju dana rada, nije sve baš gotovo. No radi se na tome. Čovek se brzo zamori i pogubi u silnom kodu...

Evo i linka za sajt - da mu malo dignemo rejting : restoran. :DKomentari na tekst
Nema komentara na tekst.

Ostavite komentar na tekst

Vaše ime:

Vaš email (neće se prikazati):

Vaš komentar:


Registrujte se
Аko želite da se i vaš blog nađe na sajtu, morate se registrovati. To možete učiniti ovde.

Prijavite se
Vaš email:

Lozinka: